Про нас

Усіх радо вітає педагогічний колектив ЗДО (ясел-садка) комбінованого типу №4 «Чебурашка» Скадовської міської ради.

Девіз нашого закладу – любов до дітей, до життя, до професії.

Упевнені: наш садочок нікого не залишить байдужим, і дорослих і малят захопить його дивовижна атмосфера.

ЗДО №4 – сучасний заклад, що має добру матеріально-технічну базу, та головне – тут малюків оточують душевне тепло і домашній затишок.

Мовленнєвий розвиток малят, подолання вад мовлення – пріоритетні завдання нашої роботи. Ми перебуваємо у постійному творчому пошуку нових ефективних шляхів їх розв’язання.

Та найбільше ми пишаємося своїми працівниками. Адже кожен з них не просто виконує свої посадові обов’язки, вони живуть дітьми, люблять дітей, роблять все можливе, а іноді й неможливе, щоб малюкам в садочку було комфортно, смачно, красиво, чисто!

Колектив постійно працює над оновленням іміджу закладу, бережно ставиться до надбань дитячого садка та започатковує нові традиції.

В дошкільному навчальному закладі фактично працює 36 працівників, з них педагогічних працівників – 16, обслуговуючого персоналу – 20.

Педагогічний процес у ЗДО №4 забезпечують кваліфіковані спеціалісти: директор, вихователь-методист, музичний керівник, інструктор з фізичної культури, 3 вчителі-логопеди, 9 вихователів – фахівці зі сформованою інноваційною культурою, сучасним світоглядом, прагненням до постійного самовдосконалення.

Історія закладу

https://drive.google.com/open?id=1H-Ee8VpdXS5XmAdR0zq_igEyKs9Cjplm

Оставьте комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.